IMG_6538 Voor een bijzonder geschenk, met thee en soms ook met koffie, kan je bij ons  zeker terecht. Alle geschenkverpakkingen zijn al een feest om te zien!!
Neem bijvoorbeeld ons Theeboeket, met minimaal 2 soorten thee van 50 gram en 2 kandijsticks en 3 soorten snoepjes ( niet meer dan een proefje) hebben we zelf een biedermeijer gemaakt.

Deze kunnen uitgebreid worden naar keuze. Er is in de winkel altijd een voorraadje aanwezig van verschillende prijzen, zodat er vast wel één bijzit van uw keuze. Dan hebben we natuurlijk ook mooie geschenken opgemaakt in manden, maar ook simpele cadeautjes voor de juf of zomaar een aardigheidje zijn meestal wel in de winkel te vinden.

Toch is het geen enkel bezwaar om een verpakking naar keuze samen te stellen. Niets zo leuk als zelf struinen en beslissen. In een handomdraai heeft u een uniek geschenk!! Vergeet ook de feestdagen niet, want speciaal met kerstmis hebben wij vanaf oktober onze presentatie klaar staan, zowel voor particulier als zakelijk is dat een heel uniek  geschenk.
Hou de site in de gaten, zodra het te bezichtigen is , kunt u vast een voorproefje op de site zien!!

theeboeket

Onze theeboeketten!

 

0