Naast de passie voor thee en koffie heb ik ook veel plezier in het uitzoeken van diverse soorten serviesgoed. Naast een vaste collectie van het merk Bunzlau Castle, Wrendale en Bastion Collections struin ik graag naar nieuwe artikelen. Altijd zijn er verschillende soorten mokken in huis. van mega tot bijzondere en gewone natuurlijk. Ook iets bijzonders hoort erbij, zoals de collectie van Britto, deze is de moeite waard om te bezichtigen. Lekker kleurrijk en fantasievormen. Ook is er altijd een ruime keus in tea-for-ones, deze collectie maakt het serviesgoed in de winkel compleet. We hebben dus eigenlijk voor elk wat wils! Bekijk de foto’s voor een impressie van het genoemde servies.

Er is teveel Bunzlau Castle om op de foto te zetten! Kom in de winkel kijken en als we het niet hebben, dan bestellen we het gewoon voor u. Het kan soms best even duren, want het wordt bedacht en met de hand gemaakt in Polen door diverse families!

Met deze mooie tekeningen van Hannah Dale op het serviesgoed, smaakt alles lekkerder. Toch?

 

In 2004 zijn we gestart met Bastion Collections. Helaas is het een paar jaar weggeweest, maar nu staat het weer prachtig in de winkel. Trots op de mooie collectie.

 

 

 

 

 

 

 

0