line-white-wide-svg
servies_header_image2x

EXCLUSIEF IN DE WINKEL

Ons unieke servies

divider2x

Naast een uitgebreid assortiment aan thee en koffie, kan je bij ons ook terecht voor serviesgoed. In onze winkel vind je altijd een vast assortiment aan servies van de merken Bunzlau Caslte, Bastion Collections en Wrendale. Ons assortiment aan servies is heel uitgebreid, van mokken tot aan bordjes. We hebben hele bijzondere exemplaren ertussen zitten, maar ook hele neutrale. Voor ieder wat wils dus!

Bunzlau Castle servies

divider2x

Wil je prachtig Bunzlau Castle servies kopen? In onze winkel hebben wij een ruim aanbod verkrijgbaar van dit bijzondere merk. Het servies wordt met de hand gemaakt in Polen door diverse families. De collectie van Bunzlau Castle helpt je bij het creëren van een warm en knus thuisgevoel. Aangezien je de keuze hebt uit een zeer uitgebreide collectie kan je zelf een selectie maken voor je servies set. Hierin kan je jouw persoonlijke smaak terug laten komen. Als wij in de winkel niet hebben wat jij zoekt, kunnen we dit zonder problemen voor je bestellen.

decoration_line_top_red_mobile

Wrendale Designs servies

divider_wit2x

Het landleven op de boerderij heeft ontwerpster Hannah Dale geïnspireerd om dit prachtige en vrolijke servies te maken. Dit servies kenmerkt zich door de vrolijke dieren welke op het Fine Bone China servies staan. Elk soort dier dat je maar kan bedenken zie je terug op de mokken, shotels, borden en vele andere serviesstukken. Koffie of thee drinken uit deze mokken zorgt voor een glimlach op het gezicht en is een feest om te gebruiken. Kom langs in onze winkel en bekijk snel de mogelijkheden.

0