Sinds eind september 2008 is in Het Theewinkeltje een nieuw assortiment koffie verkrijgbaar. Ook hebben wij een maalmolen, zodat we iedereen kunnen helpen bij zijn of haar koffiewensen. Van espresso tot cafetière!!

Een heerlijke koffie, bonen uit Afrika en Centraal Amerika zorgen voor een lekker en geurig kopje koffie!

De koffie is afkomstig van de firma Beans Coffee, een familiebedrijf dat zijn oorsprong betrof in de handel in koffie. Als makelaardij handelen zij over de hele wereld in groene koffie en na jarenlange handel kreeg men de behoeft om meer met de koffie te gaan doen. Daaruit vloeide de 1e winkel voort in Roermond. Daar zijn zij voor het eerst begonnen met het zelf branden van koffie. Dit werd een succes en al snel was de winkel te klein om aan de vraag te voldoen. Naast particulieren, kwamen er ook andere winkels, horeca, kantoren en bedrijven naar  de winkel. Dit vanwege de constant hoge kwaliteit en de expertise. En zo ontstond ook de koffiebranderij “Beans Coffee B.V.”

Voor hen staat service en kwaliteit, met de juiste prijsverhouding, hoog in het vaandel en dat is wat Het Theewinkeltje wil zijn op het gebied van thee. Dus dit is de juiste combinatie.

In het assortiment zitten single origins en perfect uitgebalanceerde melanges , allen met hun eigen karakter. Zo ontstaat er een breed assortiment van krachtige espresso’s tot zachte Cerrado’s. Ons gehele assortiment kunt u terugvinden in de webwinkel of  kies een lekkere uit en kom langs in de winkel, dan zullen wij u eraan helpen, bonen of gemalen!

0