line-red-wide-svg
contact-nieuw-hero-mobile

HET GEZICHT VAN

Het Theewinkeltje

divider_wit2x
mo-theewinkeltje

Zoals velen al weten ben ik Monique Blom, eigenaar van Het Thee­winkeltje. Vanuit mijn opleiding kom ik uit het bank- en verzekerings­wezen, maar wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen. Deze kans kwam in 2004. Na 5 jaar bij ’t Theekransje te hebben gewerkt, vonden we een mooi pand aan de Nieuwstraat en daar begon het avontuur. De passie voor thee groeide in mij en sinds 2019 ben ik Theesommelier.

Mijn favoriete thee is een Oolong. Hoe donkerder geroosterd, hoe beter.

decoration_line_bottom_red_mobile

De webwinkel is 24/7 geopend.

Wanneer je thee of koffie bestelt, proberen wij dit zo veel mogelijk per brievenbuspost te verzenden met PostNL. In alle andere gevallen versturen wij je bestelling als pakket. De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling tot € 60,00. Daarboven is de verzending kosteloos. Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Maandag, woensdag en vrijdag worden de bestellingen klaargemaakt en verstuurd. Bestellingen die op voorgenoemde dagen voor 12:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag nog verstuurd.

Bestelling afhalen? Bestellingen die op voorgenoemde dagen voor 12:00 uur binnen zijn kunnen de volgende dag opgehaald worden op de Nieuwstraat 34 in Dordrecht bij Purper Interiors.

Bestelde artikelen die niet op voorraad zijn, leveren wij na binnen 2 weken. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op en zullen we een passende oplossing zoeken.

Wij maken graag een mooi cadeau van uw bestelling. Mocht u dit op prijs stellen, kunt u dit aangeven in het “opmerkingen” veld wanneer u de bestelling doet. Heeft u meerdere artikelen, is het ook mogelijk om verschillende cadeaus te maken, u kunt dit hier ook aangeven.

U kunt kiezen om via IDEAL te betalen, het bedrag voorafgaande de bestelling over te maken of te betalen bij het afhalen in de winkel.

Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te bekijken.

Klik hier om ons privacybeleid te bekijken.

Afhalen

Nieuwstraat 34, 3311 XR Dordrecht

Telefoon

078 – 6 138 424

E-mailadres

info@theewinkeltje.nl

0