line-white-wide-svg
group-8552x

KOM EENS LANGS

In hartje Dordrecht

divider2x

In de binnenstad van Dordrecht vind je “Het Theewinkeltje” dat in 2004 haar deuren opende. De binnenstad van Dordrecht kenmerkt zich door een rijke historie met duizenden monumenten en prachtig gerestaureerde panden. Het Theewinkeltje huisvest in zo’n pand. In deze winkel verkopen wij in de warme ambiance een uitgebreid assortiment aan thee en theebenodigdheden. Sinds september 2008 hebben wij ook een mooi assortiment aan verschillende soorten koffie. Naast een winkel is “Het Theewinkeltje” ook de perfecte locatie voor een gezellige high-tea verzorgd door onze theesommelier. We vertellen je graag wat meer over onze bijzondere winkel, dus loop eens langs of bel op voor meer informatie.

decoration_line_top_red_mobile

ONZE TOPPERS

Even kennis maken

divider_wit2x
mo-theewinkeltje

Monique

Zoals velen al weten ben ik Monique Blom, eigenaar van Het Theewinkeltje. Vanuit mijn opleiding kom ik uit het bank- en verzekeringswezen, maar wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen. Deze kans kwam in 2004. Na 5 jaar bij ’t Theekransje te hebben gewerkt, vonden we een mooi pand aan de Nieuwstraat. Het pand was precies wat ik nodig had voor mijn theewinkel. De passie voor thee groeide in mij en sinds 2019 ben ik Theesommelier.

Mijn favoriete thee is een Oolong. Hoe donkerder geroosterd, hoe beter.

gerry-theewinkeltje-2

Gerry

Mijn naam is Gerry Harmans van Chastelet. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en een zoon. Mijn woonplaats is Dordrecht. Sinds december 2019 werk ik in de theewinkel. Dit doe ik met heel veel plezier. We verkopen tenslotte ook mooie en lekkere producten.

Mijn favoriete thee is Hollandse winter, earl grey, violet macaron, rozenmarsepein en voor de zomer frisse bries. Oftewel. Heel veel thee soorten smaken heerlijk. En nu noem ik alleen nog maar zwarte thee.

decoration_line_bottom_red_mobile

Woensdag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Op zondag 12 en 19 december zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur, mits er geen extra coronamaatregelen zijn aangekondigd!

Wanneer je thee of koffie bestelt, proberen wij dit zo veel mogelijk per brievenbuspost te verzenden met PostNL. In alle andere gevallen versturen wij je bestelling als pakket. De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling tot € 60,00. Daarboven is de verzending kosteloos. Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag worden de bestelling klaargemaakt en verstuurd. Bestelde artikelen die niet op voorraad zijn, leveren wij na binnen 2 weken. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op en zullen we een passende oplossing zoeken.

Wij maken graag een mooi cadeau van uw bestelling. Mocht u dit op prijs stellen, kunt u dit aangeven in het “opmerkingen” veld wanneer u de bestelling doet. Heeft u meerdere artikelen, is het ook mogelijk om verschillende cadeaus te maken, u kunt dit hier ook aangeven.

U kunt kiezen om via IDEAL te betalen, het bedrag voorafgaande de bestelling over te maken of te betalen bij het afhalen in de winkel.

Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te bekijken.

Klik hier om ons privacybeleid te bekijken.

Locatie

Nieuwstraat 34, 3311 XR Dordrecht

Telefoon

078 – 6 138 424

E-mailadres

info@theewinkeltje.nl

0