Contact                                                            Openingstijden
Het Theewinkeltje                                        Woensdag tot en met zaterdag: 9:30- 17:00 uur.
Nieuwstraat 34                                              Ook zijn wij enkele koopzondagen per jaar geopend.
3311 XR  DORDRECHT                               
078-6138424
www.theewinkeltje.nl
info@theewinkeltje.nl

 

Route
Hieronder wordt de route naar Het Theewinkeltje weergegeven vanaf het NS Station in Dordrecht. Let ook op de drie parkeergarages in de buurt van de winkel, op het kaartje aangeven met het icoontje .

Verzending
Wanneer je thee of koffie bestelt, proberen wij dit zo veel mogelijk per brievenbuspost te verzenden met PostNL. In alle andere gevallen versturen wij je bestelling als pakket. De verzendkosten bedragen € 4,50 per bestelling tot € 75,00. Daarboven is de verzending kosteloos. Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen. Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag worden de bestelling klaargemaakt en verstuurd. Op maandag geen verzendingen! Bestelde artikelen die niet op voorraad zijn, leveren wij na binnen 2 weken. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op en zullen we een passende oplossing zoeken.

Betaling
U kunt kiezen om via IDEAL te betalen, het bedrag voorafgaande de bestelling over te maken of te betalen bij het afhalen in de winkel.

Cadeauverpakking
Wij maken graag een mooi cadeau van uw bestelling. Mocht u dit op prijs stellen, kunt u dit aangeven in het “opmerkingen” veld wanneer u de bestelling doet. Heeft u meerdere artikelen, is het ook mogelijk om verschillende cadeaus te maken, u kunt dit hier ook aangeven.

Retourneren
Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Algemene Voorwaarden
Klik hier om de Algemene Voorwaarden Het Theewinkeltje 2014 te openen.

KvK: 24360034
BTW: NL 1803.48.176B01
IBAN: NL83RABO 0395399661

0