line-white-wide-svg
contact-nieuw-hero-mobile

KUNNEN WE JE HELPEN?

Neem gerust contact op

divider2x

De webwinkel is 24/7 geopend.

Wanneer je thee of koffie bestelt, proberen wij dit zo veel mogelijk per brievenbuspost te verzenden met PostNL. In alle andere gevallen versturen wij je bestelling als pakket. De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling tot € 60,00. Daarboven is de verzending kosteloos. Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Maandag, dinsdag en vrijdag worden de bestellingen klaargemaakt. Bestellingen die op maandag voor 12.00 uur geplaatst zijn, worden dinsdag verstuurd. Bestellingen die op woensdag voor 12.00 uur geplaatst zijn, worden op vrijdag verstuurd.

Bestelling afhalen? Bestellingen die maandag voor 12.00 uur geplaatst zijn, kunnen vanaf woensdag opgehaald worden en alle bestellingen die voor woensdag 12.00 uur geplaatst zijn, kunnen vanaf zaterdag afgehaald worden aan de Nieuwstraat 34 in Dordrecht bij Purper Interiors.

Bestelde artikelen die niet op voorraad zijn, leveren wij na binnen 2 weken. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op en zullen we een passende oplossing zoeken.

Wij maken graag een mooi cadeau van uw bestelling. Mocht u dit op prijs stellen, kunt u dit aangeven in het “opmerkingen” veld wanneer u de bestelling doet. Heeft u meerdere artikelen, is het ook mogelijk om verschillende cadeaus te maken, u kunt dit hier ook aangeven.

U kunt kiezen om via IDEAL te betalen, het bedrag voorafgaande de bestelling over te maken of te betalen bij het afhalen in de winkel.

Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te bekijken.

Klik hier om ons privacybeleid te bekijken.

Afhalen

Nieuwstraat 34, 3311 XR Dordrecht

E-mailadres

info@theewinkeltje.nl

0